Ένα ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αγαπήσω την ώρα του μαθήματος. Οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι η πρώτη φορά που δεν δυσανασχετώ όταν πρέπει να πάω στο μάθημα μου και που καταφέρνω να παραμείνω συγκεντρωμένος στην παράδοση. Βρήκα τα μαθήματα που ήθελα και δεν χρειάστηκε να ανησυχήσω καθόλου για το που και πως θα πάω στα μαθήματα.


Γιώργος Κυριαζής
Μαθητής Α΄λυκείου


Διδάσκουμε περισσότερους μαθητές από ποτέ και τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών έχουν ανέβει από το 60% στο 80%! Στην 15ετή θητεία μου στην εκπαίδευση ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα υπήρχε τρόπος να διδαχθούν τόσοι μαθητές από 1 καθηγητή και ένα εκπαιδευτικό κέντρο τόσο αποδοτικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η εκπαίδευση περνάει πράγματι σε νέα εποχή και εμείς γίναμε κοινωνοί και θερμοί υποστηρικτές της με το Liveschool.


Ορέστης Μιχαϊλίδης
Καθηγητής-Manager εκπαιδευτικού κέντρου


Όλοι οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου προσαρμόστηκαν μέσα σε λίγες μόλις ημέρες στα νέα online μαθήματα και τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς είναι ενθουσιασμένοι με τα συστήματα που χρησιμοποιούμε αλλά και ευγνώμονες που μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι παρακολουθώντας κανονικά τα μαθήματα.


Γιώργος Πετρόπουλος
Manager